Vietnami vízum

Posted by & filed under FAQ.

Vietnami vízum

Vietnami vízum

Vietnamba szeretne utazni, de nem tudja, milyen vízumot igényeljek? Ne aggódjon!

Nem tudja, egyszeri, vagy többszöri beutazásra feljogosító vízumot válasszon? Nem tudja, hogy turista-, vagy üzleti vízummal utazzon Vietnamba? Ne aggódjon:

A többszöri belépésre feljogosító vízum lehetővé teszi, hogy az igényelt időponttól számított egy, vagy három hónapon belül többször is átlépje a Vietnami határt. Az egyszeri belépésre feljogosító vízum egy be- és egy kilépést tesz lehetővé.

Üzleti vízuma van, de csak turistaként szeretne Vietnamba utazni? Az üzleti vízummal nyugodtan utazgathat turistaként Vietnamban. Ne feledje azonban, hogyha üzleti céllal utazik Vietnamba, mindenképpen üzleti vízumot igényeljen. Amennyiben üzleti vízum helyett turistavízum átvételéhez megfelelő jóváhagyó levelet küldtünk Önnek, jelezze ezt az info@vietnamvizum.com címen, hogy térítésmentesen kicseréljük a jóváhagyó levelet.

Ha további kérdései lennének, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com e-mail címre.

Comments are closed.