Vietnami vízum

Posted by & filed under FAQ.

Vietnami vízum

Vietnami vízum

Ha Vietnamba szeretne utazni, vízumot kell igényelnie. A következő országok állampolgárai vízum nélkül utazhatnak Vietnamba:

Thaiföld, Indonézia, Szingapúr, Malajzia, Kambodzsa, Laosz állampolgárai vízum nélkül átléphetik a határt, amennyiben 30 napnál kevesebb ideig tartózkodnak Vietnamban. Fülöp-szigetek vízum nélkül amennyiben 21 napnál kevesebb tartózkodnak Vietnamban. Brunei vízum nélkül amennyiben 15 napnál kevesebb tartózkodnak Vietnamban. Mianmar vízum nélkül amennyiben 14 napnál kevesebb tartózkodnak Vietnamban. Ha ennél több időt szeretnének Vietnamban tölteni, nekik is vízumot kell igényelniük.

A dél-koreai, japán, norvég, dán, svéd, finn, és orosz állampolgároknak sem kell turistavízumot igényelniük, ha 15 napnál kevesebb ideig tartózkodnak Vietnamban. Ha ennél több időt szeretnének Vietnamban tölteni, nekik is vízumot kell igényelniük.

Más országok állampolgárai csak vízummal utazhatnak Vietnamba, ezért utazás előtt ne felejtsenek el vízumot igényelni.

Kétféleképpen juthat vietnami vízumhoz:

1/ Elutazás előtt vietnami vízumot igényelhet a helyi vietnami nagykövetségen/konzulátuson.

2/ Átveheti vízumát akkor is, amikor már megérkezett Vietnamba (repülőtéri átvétel). Igényelje az ehhez szükséges jóváhagyó levelet online egy utazási iroda honlapján, ezt követően ők továbbítják kérelmét és személyes adatait a Vietnami Bevándorlási Hivatalhoz és megszerzik a repülőtéren felvehető vízumra vonatkozó jóváhagyó levelet.

Kérjük, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com címre, ha érkezéskor felvehető vízumhoz szükséges jóváhagyó levelet szeretne igényelni.

Related Posts

Fénykép

On

A repülőtéren átvehető vízumhoz fénykép is szükséges, ezt ragasztják majd a vízumigénylő űrlapra a repülőtéren…. more →

Vietnami vízum

Vietnami vízum

On

Vietnamba szeretne utazni, de nem tudja, milyen vízumot igényeljek? Ne aggódjon! Nem tudja, egyszeri, vagy többszöri… more →

Comments are closed.