Vietnami üzleti vízum

Posted by & filed under FAQ.

Vietnami üzleti vízum

Vietnami üzleti vízum

Ha Vietnamban szeretne dolgozni, vagy üzleti ügyeket intézni, üzleti vízumra van szüksége.

Ne feledje, hogy ha hivatalosan szeretne Vietnamban dolgozni, akkor munkavállalási engedélyre is szüksége van, nem csak üzleti vízumra. Üzleti vízummal nem lehet dolgozni Vietnamban, a munkavállalási engedély és az üzleti vízum nem helyettesíthető egymással.

Üzleti és turista vízumokat is közvetítünk. Alap esetben az egy hónapra szóló vízumot automatikusan turistavízumként, a 3 hónapra szóló vízumot automatikusan üzleti célú vízumként kezeljük.

Amennyiben üzleti vízum helyett turistavízum átvételéhez megfelelő jóváhagyó levelet küldtünk Önnek, jelezze ezt az info@vietnamvizum.com címen, hogy térítésmentesen kicseréljük a jóváhagyó levelet.

Amennyiben turista vízum helyett üzleti vízum átvételéhez megfelelő jóváhagyó levelet küldtünk Önnek, ne aggódjon, az üzleti vízummal nyugodtan utazhat, nem szükséges kicserélni azt.

Tehát, ha üzleti vízuma van, nyugodtan utazhat Vietnamban, de turistavízummal nem végezhet munkát és nem végezhet üzleti tevékenységet.

Kérjük, ha a következőkben felsoroltak valamelyike Önre illik, üzleti vízumot igényeljen (ezeket eddigi tapasztalatainkból válogattuk, de szívesen vesszük, ha megosztja velünk saját tapasztalatát az info@vietnamvizum.com címen):

  • tengerészek, akik repülőgéppel érkeznek Vietnamba, de utána hajón dolgoznak, vagy vízi úton hagyják el az országot
  • repülőgép személyzete, ha szolgálatban van
  • nemzetközi konferencián, üzleti találkozón vesz részt Vietnamban

Comments are closed.