Vietnami specialitások

Posted by & filed under Vietnam Travel Guide.

Vietnami specialitások

Vietnam bőséges élelmiszerforrással és kifinomult ételkészítési technikákkal rendelkezik. Az ételkészítés a vietnamiak számára művészet, épp ezért egyes vietnami ételek világhírre tettek szert. Az országban számtalan étterem van. Vietnamban lehetősége lesz megkóstolni néhány meglepően finom ételt, olyanokat is, amit sehol máshol a világon nem ehet. Egy hagyományos büféasztalon számtalan ilyen ételt talál ízlésesen elrendezve. Egyes ételek olyan alapanyagokból készülnek (homár, rákok, halak, kagylók), amik nyugaton ritkaságnak számítanak és drágák, Vietnamban viszont gyakori és olcsó alapanyagok. A hagyományos ételek mellett, mint például a marhahúsleves (Pho), a disznóhúsból készült kolbászok (Gio lua), tavaszi tekercsek (Nem ran), halhúsból készült golyók (Cha ca), Vietnam számos nemzetközi étel elkészítésének módját is átvette.

Álatalános tudnivalók Vietnamról

Ha a vízumigénylés ilyen egyszerű, miért is ne látogatná meg Vietnamot, hogy felfedezze az ország értékeit, szépségét és az országot lakó barátságos embereket?

Related Posts

Elektromos feszültség

On

Elektromos feszültség Standard 220 V-os AC (50Hz). Álatalános tudnivalók Vietnamról Ha a vízumigénylés ilyen egyszerű,… more →

Comments are closed.