Repülőtéren felvehető vietnami vízum

Posted by & filed under FAQ.

Repülőtéren felvehető vietnami vízum

Repülőtéren felvehető vietnami vízum

Kétféleképpen juthat vietnami vízumhoz: 1) Elutazás előtt vietnami vízumot igényel egy vietnami nagykövetségen/konzulátuson 2) Elküldi nekünk vízumkérelmét, és mi megszerezzük a repülőtéren felvehető vízum átvételéhez szükséges jóváhagyó levelet, ha nincs a lakóhelye közelében vietnami nagykövetség/konzulátus.

Ne felejtse el igényelni a jóváhagyó levelet, ha érkezéskor szeretné átvenni a vietnami vízumot valamelyik vietnami repülőtéren. A jóváhagyó levél birtokában 4 repülőtérre érkezhet: Hanoi, Ho chi minh, Cam Ranh & Danang.

Amikor megérkezik Hanoi, Ho Chi Minh, Cam Ranh vagy Danang város repülőterére, a bevándorlási pult előtt látni fog egy “landing visa counter” (vízumátvétel) feliratot. Kérjük, menjen oda, és mutassa fel jóváhagyó levelét, hogy megkaphassa a vízumot és csak ezt követően álljon be a bevándorlási pult előtti sorba.

Egyes országok polgárai bizonyos körülmények között vízummentességet élveznek, azonban, ha a megadottnál tovább szeretnének az országban tartózkodni, nekik is vízumot kell igényelniük, mielőtt belépnének az országba. Nem mehet először a check-out pulthoz, mivel így a bevándorlási hivatalnok azt hiheti, hogy vízum nélkül akar Vietnam területére lépni. A következő országok polgárai élvezhetik a vietnami vízummentességet: Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Korea, Oroszország, Szingapúr, Malajzia, Indonézia, Thaiföld, Laosz, Kambodzsa, Fülöp-szigetek.

Related Posts

Vietnami üzleti vízum

Vietnami üzleti vízum

On

Ha Vietnamban szeretne dolgozni, vagy üzleti ügyeket intézni, üzleti vízumra van szüksége. Ne feledje, hogy… more →

Vietnam Online vízumigénylés

Online vízumigénylés

On

Online vízumigénylés alatt azt értjük, hogy e-mailben, vagy online űrlap kitöltésével igényli vízumát egy engedéllyel… more →

Comments are closed.