Online vízum-ügyintézés.

Posted by & filed under FAQ, Home.

Online vízum-ügyintézés.

Online vízum-ügyintézés.

A befizetést követő 24 órán belül elküldjük Önnek a repülőtéri vízum-átvételhez szükséges jóváhagyó levelet. Amennyiben 24 órán belül nem kapja meg a jóváhagyó levelet, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com e-mail címre.

A vízumigénylési folyamat a következő:

1. lépés

Miután a www.vietnamvizum.com oldalon keresztül elküldte nekünk a kitöltött vízumigénylő űrlapot, küldünk Önnek egy visszaigazoló levelet, amiben jelezzük, hogy megkaptuk az igénylést.

A vízumigénylést átnézzük, hogy biztosan megkapja a jóváhagyó levelet, majd ezt követően legkésőbb egy órán belül elküldjük Önnek kifizetési kérelmünket. Fizethet bankkártyával, Paypalon, Western Unionon keresztül, vagy banki átutalással.

2. lépés

A kifizetési kérelem teljesítését követően 24 órán belül elküldjük Önnek a jóváhagyó levelet, ami tartalmazza az érkezéskor a repülőtéren (Hochiminh, Hanoi vagy Danang városokban) felvehető vízum felvételéhez szükséges kódot. A jóváhagyó levelet e-mailben, JPEG, PNG vagy PDF formátumú csatolmányban küldjük el.  Amennyiben 24 órán belül nem kapja meg a jóváhagyó levelet, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com e-mail címre.

3. lépés

Miután megkapta a jóváhagyó levelet, nyomtassa ki azt: szüksége lesz rá, amikor felszáll a repülőgépre, illetve amikor át szeretné venni vízumát Hanoi, Ho Chi Minh, Saigon, vagy Danang repülőterén. A jóváhagyó levél nélkül nem léphet be Vietnam területére.

Kérjük, készítsen elő két darab, 4x6cm-es fényképet (vagy az Ön hazájában megszokott méretű útlevélképet), valamint annyi készpénzt, ami fedezi az illetékbélyeg árát: a repülőtéren 25USD-ba kerül egy darab, egyszeri belépésre jogosító vízum, 50USD-ba pedig a többszöri belépésre jogosító vízum.

Comments are closed.