Miért válassza az online vízumigénylést?

Posted by & filed under FAQ, Home.

Miért válassza az online vízumigénylést?

Miért válassza az online vízumigénylést?

Az érkezéskor felvehető vízumot (VOA) 2003-ban vezették be és 2011-re ez lett a leggyakoribb mód, ahogyan az ausztráliai, észak-amerikai és európai turisták Vietnamba érkeznek. Amióta Vietnam megnyitotta kapuit a turisták előtt, a beutazók száma minden egyes alkalommal, amikor erről statisztikát készítenek, egyre több és több. A nemzetközi turisták számával arányosan nőtt az érkezéskor felvehető vízum iránti kereslet is. A szolgáltatás színvonala ennek megfelelően nőtt, a nemzetközi trendeket követve. Kérjük, olvassa el az itt következő információkat, hogy eldönthesse, Önnek megfelel-e az érkezéskor felvehető vízum.

1. Egyszerű ügyintézés.

Az érkezéskor felvehető vietnami vízum megszerzése igen egyszerű: látogassa meg a www.vietnamvizum.com weboldalt, töltse ki online a vízumigénylő űrlapot, majd fizessen bankkártyájával vagy PayPalon keresztül. A vízumigénylési kérelem kitöltése csak néhány percet vesz igénybe. A befizetést követő 24 órán belül megkapja a vietnami kormány jóváhagyó levelét, amivel a vietnami nemzetközi repülőtereken átveheti a vízumát. Nyomtassa ki a jóváhagyó levelet, majd mutassa fel beszálláskor, illetve érkezéskor, hogy útlevelébe bekerülhessen a vízum.

Amennyiben szárazföldön szeretne Vietnamba utazni, hagyományos, útlevélbe ragasztott vízumra lesz szüksége, ezért keresse fel az Önhöz legközelebb található vietnami nagykövetséget vagy konzulátust.

2. Időt takarít meg.

Nem kell elmennie a nagykövetségre/konzulátusra és nem kell napokat várnia a vízum elkészülésére, mivel a www.vietnamvizum.com oldalon keresztül online igényelhet vietnami vízumot, és a befizetést követő 24 órán belül már át is veheti azt valamelyik vietnami nemzetközi repülőtéren. Sürgős esetben egy munkanapon belül is elkészül a vízum. Előfordulhat, hogy Önnek akkor van szüksége vietnami vízumra, amikor hazájában hivatalos ünnepnap van. Ilyenkor a nagykövetség/konzulátus zárva van, de mi Vietnamban nyitva vagyunk, így Ön akkor is vízumhoz juthat, ha hazájában ünnepnap van.

3. Internetre csatlakoztatott számítógépről/laptopról bárhonnan, bármikor igényelhet vízumot.

Akkor sem kell aggódnia, ha hazájában nincs vietnami nagykövetség/konzulátus. Az érkezéskor felvehető vietnami turistavízum a lehető legjobb megoldás ebben az esetben. Akkor is igényelhet vietnami turistavízumot, ha már épp nyaralását tölti valamilyen másik országban, csak ki kell töltenie a www.vietnamvizum.com honlapon található igénylőlapot. Az igénylőlap kitöltése csak néhány percet vesz igénybe. A befizetést követően 24 órán belül megkapja a vietnami kormány jóváhagyó levelét, ezzel érkezéskor a repülőtéren felveheti a turistavízumot: nyomtassa ki a levelet, mert fel kel mutatnia, amikor felszáll a repülőre, illetve amikor leszállás után bepecsételik a vízumot az útlevelébe.

Bővebb tájékoztatást az info@vietnamvizum.com e-mail címen kérhet.

Comments are closed.