Mi az az érkezéskor felvehető turistavízum (VOA)?

Posted by & filed under FAQ.

Mi az az érkezéskor felvehető turistavízum (VOA)?

Mi az az érkezéskor felvehető turistavízum (VOA)?

Az érkezéskor felvehető vietnami turistavízum (VOA) alatt olyan vízumot értünk, amit az országba érkezéskor pecsételnek az útlevélbe a vietnami nemzetközi repülőtereken (Noibai nemzetközi repülőtér Hanoiban, TanSonNhat nemzetközi repülőtér Ho Chi Minh-ben, vagy Danang nemzetközi repülőtér Danangban), a Vietnemi Bevándorlési Hivatal jóváhagyó levele alapján.

Kérjük, kattintson a send visa form online (online vízumigénylés) linkre, ha szeretné, hogy megszerezzük Önnek a vietnami repülőtéren átvehető turistavízumhoz szükséges jóváhagyó levelet.

A vízumigénylési folyamat a következő:

– Az online űrlap kitöltése után megkaphatja a jóváhagyó levelet. 12-14 órával a végleges egyeztetést és befizetést követően elküldjük Önnek a jóváhagyó levelet, amiben szerepel a vízum repülőtéri átvételéhez szükséges kód.

– Nyomtassa ki a jóváhagyó levelet és hozzon magával két darab, 4x6cm-es fényképet is. Ne felejtse el kinyomtatni és magával hozni a levelet.

– A vízum árát a repülőtéren, készpénzben kell kifizetni: 25 USD / fő egyszeri belépésre feljogosító vízum esetén, 50 USD / fő többszöri belépésre feljogosító vízum esetén.

Megjegyzés:

– Amennyiben Ön másként nem rendelkezik, vízumkérelmét automatikusan érkezéskor felvehető vietnami turistavízum-kérelemként kezeljük.

Amennyiben közúton, vasúton, vagy a tengeren szeretné átlépni a vietnami határt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot valamelyik vietnami nagykövetséggel.

Related Posts

B1 típusú vietnami vízum

B1 típusú vietnami vízum

On

Mielőtt elmondanánk, mi az a B1 típusú vietnami vízum és kik igényelhetik, tájékoztatjuk, hogy irodánk… more →

C2 típusú vietnami vízum

C2 típusú vietnami vízum

On

A C1 típusú vízumot az egyéb célból Vietnamba utazók részére állítják ki. Általában a szülőkkel… more →

Az online vízumigénylés feltételei.

Az online vízumigénylés feltételei.

On

Amennyiben valamelyik vietnami nagykövetségen/konzulátuson szeretne vietnami vízumot igényelni, kérjük, a vízumigénylés feltételeiről érdeklődjön az adott… more →

Comments are closed.