Mennyibe kerül a vietnami vízum?

Posted by & filed under FAQ.

Mennyibe kerül a vietnami vízum?

Mennyibe kerül a vietnami vízum?

A www.vietnamvizum.com honlapon található árakat a következőképpen kell értelmezni:

– Szolgáltatási díj (a Szolgáltatási díj oszlopban) az az összeg, amit Ön nekünk fizet a közvetítői munkánkért cserébe, vagyis amiért továbbítjuk a hatóságokhoz az Ön kérelmét, jóváhagyás esetén pedig a jóváhagyó levelet visszaküldjük Önnek. ezzel a jóváhagyó levéllel veheti fel turistavízumát a vietnami nemzetközi repülőtereken (Hochiminh, Hanoi, vagy Danang város repülőterén). Előre kell fizetnie, bankkártyával, banki átutalással, Paypalon, vagy Western Unionon keresztül. Kérjük, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com e-mail címre, ha bankkártyával szeretne fizetni, illetve a www.Visa-Vietnam.Org oldalon keresztül közvetlenül is fizethet bankkártyával.

– Vízum ára (a Vízum ára oszlopban) az az ár, amit a repülőtéren kell fizetni a vízumért.

Szolgáltatási díjunk a csoport nagyságának függvényében változhat. Nagyobb csoportok kedvezményben részesülnek.

A vízum ára egyszeri belépésre feljogosító vízum esetében 25USD, többszöri belépésre feljogosító vízum esetén 50USD. A vízum ára készpénzben fizetendő.

Megjegyzés:

– A szolgáltatási díj összege normál, 24 órás ügyintézésre vonatkozik. Kivételt képeznek az ünnepnapok, valamint a szombati és vasárnapi nap.

– Sürgősségi vízumigénylés esetén külön díjjal számolunk, ennek összege attól függ, milyen rövid időn belül van szükség a vízumra.

– Alapesetben a vízum átvételi helye valamelyik vietnami nemzetközi repülőtér, kivéve, ha az ügyfél előzetesen máshogy nem rendelkezik.

– A szolgáltatási díj előre fizetendő, bankkártyával, banki átutalással, Paypalon, vagy Western Unionon keresztül.

Comments are closed.