Már 24órán belül is megkaphatja a vietnami vízumot

Posted by & filed under News on Visa.

Vietnam vizumA Vietnam vizum com büszkén jelenti be, hogy a vietnami vízum 24 órán belül is elérhető. Az igénylőnek csak ki kell töltenie az erre vonatkozó űrlapot. Ez a megoldás ideális azoknak, akiknek sürgősen kell Vietnamba utazniuk. a lehetőség egész héten, napi 24 órában elérhető, szombaton, vasárnap, vagy ünnepnapokon is

“A sürgősségi ügyintézés mindig e-mailen keresztül történik, és nem telefonon. A vietnami vízum megszerzése költséges és összetett folyamat, ezért különösen fontos, hogy mindent pontosan és jól értsünk, és az adatok pontos átnézése e-mailben sokkal egyszerűbb” – mondja a Vietnam vizum com szóvivője.

A sürgősségi vízumügyintézés mellett e-vízumra specializálódott a cég. Az igénylőnek csak ki kell töltenie az online igénylőlapot, a befizetés is online történik a Paypal alkalmazáson keresztül, majd két munkanapon belül megkapják a jóváhagyó levelet. Ezt követően a repülőgépről leszállva a ‘Landing Visa’ (vízumátvétel) pultnál átvehetik a vízumukat.

“Nem kell aggódnia a személyes adatai biztonságát illetően sem. A honlap teljesen biztonságos, semmi esély nincs arra, hogy az adatait illetéktelenek felhasználják”- teszi hozzá a cég szóvivője.

A folyamat végén az igénylőnek ki kell fizetnie a szolgáltatási díjat és a vízum árát. A költségek a csoport nagyságának arányában változnak. Például, 10 fős, vagy annál nagyobb csoportoknak kevesebbet kell fizetniük. “ Ismerjük Vietnam törvényeit és kultúráját, tisztában vagyunk az aktuális kormányrendeletekkel. Több mint 10 évnyi tapasztalatunk van a vietnami bevándorlási területen, tapasztalatunk nagyban segítheti az Ön vízum problémáinak megoldását” – teszi hozzá még a szóvivő.

Mióta Vietnam megnyitotta gazdaságát, a külföldi üzletemberek számos kitűnő üzleti lehetőségre bukkanhatnak az országban. Nem kell napokig sorban állni a vízumért. Szinte azonnal vízumhoz lehet jutni, a vízum átvételhez szükséges kódot tartalmazó jóváhagyó levelek segítségével. A Vietnam vizum com is ezt a rendszert használja, hogy megkönnyítse a beutazást az országba.

Néhány szó a Vietnam vizum com-ról: a cég több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik a vízumügyintézés területén. A jóváhagyó levelek segítségével a vízum érkezéskor átvehető a vietnami nemzetközi repülőtereken, pontosabban a Noi Bai nemzetközi repülőtéren Hanoiban, a Tan Son Nhat nemzetközi repülőtéren Ho Chi Minh (Saigon) városban, Cam Ranh nemzetközi repülőtéren Nha Trang és a Danang nemzetközi repülőtéren Danang városban.

További információkért keresse fel a https://www.vietnamvizum.com weboldalt.

Related Posts

Bejelentési kötelezettség

Bejelentési kötelezettség

On

Az országba lépéskor, a vámnyilatkozat kitöltése előtt ellenőrizze, hogy csomagjainak mérete megegyezik-e a vietnami vámmentes… more →

Vietnami határátlépési szabályok

On

Vietnami határátlépési szabályok Bejelentési kötelezettség Poggyászokra vonatkozó előírások Vámmentes kvóta Az ország elhagyásakor

Az ország elhagyásakor

Az ország elhagyásakor

On

Az ország elhagyásakor a csomagok tartalmára nem vonatkozik semmilyen korlátozás, kivéve azokat a tárgyakat, amelyeknek… more →

Comments are closed.