Kiknek nem szükséges vietnami vízumot igényelni?

Posted by & filed under FAQ.

Kiknek nem szükséges vietnami vízumot igényelni?

Kiknek nem szükséges vietnami vízumot igényelni?

Egyes országok állampolgárai vízum nélkül is átléphetik a vietnami határt. Ezek az országok a következők:

– Az ASEAN tagországok állampolgárai (Thaiföld, Indonézia, Szingapúr, Malajzia,  Kambodzsa, Laosz), vízum nélkül átléphetik a határt, amennyiben 30 napnál kevesebb ideig tartózkodnak Vietnamban, Fülöp nem kell Vietnam vízum 21 napon belül, Brunei nem kell Vietnam vízum 15 napon belül, és Mianmar nem kell Vietnam vízum 14 napon belül. Amennyiben hosszabb ideig szeretnének az országban tartózkodni, nekik is vízumra van szükségük.

– Amennyiben 15 napnál kevesebb időt töltenek Vietnamban, a koreai, japán, norvég, dán, svéd, finn, és orosz állampolgároknak sem kell vízumot igényelniük. Ha hosszabb ideig szeretnének az országban tartózkodni, nekik is vízumra van szükségük.

– A fent említett országok polgárain kívül mindenkinek vízumra van szüksége, ha Vietnamba utazik. A vízumot az utazás előtt kell beszerezni (nagykövetségen/konzulátuson kiadott vízum esetén), vagy rendelkezni kell a repülőtéren felvehető turistavízum átvételéhez szükséges jóváhagyó levéllel, ha érkezéskor óhajtja átvenni a vietnami vízumot.

Related Posts

Vietnami turistavízum

Vietnami turistavízum

On

Alap esetben az egy hónapra szóló vízumkérelmet automatikusan turistavízum-igénylésként kezeljük, és ennek megfelelő jóváhagyó levelet… more →

Vietnami vízum

Vietnami vízum

On

Vietnamba szeretne utazni, de nem tudja, milyen vízumot igényeljek? Ne aggódjon! Nem tudja, egyszeri, vagy többszöri… more →

Vietnami üzleti vízum

Vietnami üzleti vízum

On

Ha Vietnamban szeretne dolgozni, vagy üzleti ügyeket intézni, üzleti vízumra van szüksége. Ne feledje, hogy… more →

Comments are closed.