Kiknek nem szükséges vietnami vízumot igényelni?

Posted by & filed under FAQ.

Kiknek nem szükséges vietnami vízumot igényelni?

Kiknek nem szükséges vietnami vízumot igényelni?

Egyes országok állampolgárai vízum nélkül is átléphetik a vietnami határt. Ezek az országok a következők:

– Az ASEAN tagországok állampolgárai (Thaiföld, Indonézia, Szingapúr, Malajzia,  Kambodzsa, Laosz), vízum nélkül átléphetik a határt, amennyiben 30 napnál kevesebb ideig tartózkodnak Vietnamban, Fülöp nem kell Vietnam vízum 21 napon belül, Brunei nem kell Vietnam vízum 15 napon belül, és Mianmar nem kell Vietnam vízum 14 napon belül. Amennyiben hosszabb ideig szeretnének az országban tartózkodni, nekik is vízumra van szükségük.

– Amennyiben 15 napnál kevesebb időt töltenek Vietnamban, a koreai, japán, norvég, dán, svéd, finn, és orosz állampolgároknak sem kell vízumot igényelniük. Ha hosszabb ideig szeretnének az országban tartózkodni, nekik is vízumra van szükségük.

– A fent említett országok polgárain kívül mindenkinek vízumra van szüksége, ha Vietnamba utazik. A vízumot az utazás előtt kell beszerezni (nagykövetségen/konzulátuson kiadott vízum esetén), vagy rendelkezni kell a repülőtéren felvehető turistavízum átvételéhez szükséges jóváhagyó levéllel, ha érkezéskor óhajtja átvenni a vietnami vízumot.

Related Posts

Tranzit vízum

On

Alapvetően, ha néhány órára átutazol a vietnami repülőtéren, vízumot kell kérnie Vietnamból. Jelenleg néhány légitársaság… more →

Vietnam Online vízumigénylés

Online vízumigénylés

On

Online vízumigénylés alatt azt értjük, hogy e-mailben, vagy online űrlap kitöltésével igényli vízumát egy engedéllyel… more →

Comments are closed.