Internet és mobilszolgáltatás

Posted by & filed under Vietnam Travel Guide.

Internet és mobilszolgáltatás

Internet és mobilszolgáltatásEmail & Internet Vietnamban: Vietnamban a legtöbb szállodában, postán és természetesen az internetkávézókban elérhető az internet. Napjainkban a nagyobb városok egyes szállodáiban ADSL internet-csatlakozás is lehetséges, a vírusok és kémprogramok miatt azonban javasoljuk, hogy banki adatait ne adja meg ezeken a publikus helyeken.

Mobilszolgáltatás Vietnamban:

Vietnamban jelenleg csak részlegesen működik a GSM hálózat, mobiltelefonját roaming üzemmódban használhatja az országban, vagy bérelhet is mobiltelefont, amibe feltölthető SIM-kártyát vásárolhat ( 1 kártya ára 450.000 VND = 30 USD) a szállodákban, vagy a mobilszolgáltatóknál.

Álatalános tudnivalók Vietnamról

Ha a vízumigénylés ilyen egyszerű, miért is ne látogatná meg Vietnamot, hogy felfedezze az ország értékeit, szépségét és az országot lakó barátságos embereket?

Related Posts

Éghajlat, időjárás

On

Éghajlat, időjárás Vietnam trópusi éghajlatú ország, sok a napsütés, gyakoriak a nagy esőzések, magas a… more →

Mértékegységek

On

Mértékegységek A nemzetközi mértékegységeken kívül két tömegmértékegységet használunk, a “tael”-t és a “catty”-t. Álatalános tudnivalók… more →

Vietnami specialitások

On

Vietnami specialitások Vietnam bőséges élelmiszerforrással és kifinomult ételkészítési technikákkal rendelkezik. Az ételkészítés a vietnamiak számára… more →

Comments are closed.