Rólunk

Vietnam vízum rólunk

Vietnam vízum rólunk

Vietnam szívesen látja Önt! Legyen szó akár nyaralásról, akár üzleti útról, a vietnami vízum megszerzése most egyszerűbb, mint valaha: igényelhet vízumot hazájában, a vietnami konzulátuson, vagy nagykövetségen, illetve ha hazájában nincs vietnami konzulátus/nagykövetség, akkor oldalunkon online is igényelhet vízumot.

A www.vietnamvizum.com oldal naprakész információkat szolgáltat arról, hogy hogyan igényelhet vietnami vízumot. Megmutatjuk, hogyan juthat vietnami vízumhoz egyszerűen, gyorsan, megbízható, ugyanakkor költséghatékony módon. Amennyiben tudni szeretné, hogy Ön hogyan kaphat vietnami vízumot, érdeklődjön az info@vietnamvizum.com e-mail címen. Egy, vagy két órán belül válaszolni fogunk Önnek.

Online is igényelhet vietnami vízumot, amennyiben kitölti és elküldi nekünk a honlapunkon található vízumigénylő űrlapot. A vízumkérelem beérkezését követően elindítjuk az igénylési folyamatot és maximum két napon belül megszerezzük a vízumigénylést jóváhagyó levelet, majd ezt e-mailben továbbítjuk Önnek. Ezt követően Önnek csak ki kell nyomtatnia ezt a jóváhagyó levelet, valamint két darab igazolványképet és bármelyik vietnami nemzetközi repülőtéren (Hanoi fővárosban, Ho Chi Minh, Saigon, vagy Danang városokban) átveheti vízumát.

A www.vietnamvizum.com egy vietnami vállalkozás. Jól ismerjük saját, vietnami kultúránkat, törvényeinket és pontosan ismerjük a vietnami vízumok igénylésére vonatkozó előírásokat. Tíz évnyi, vízum-ügyintézésben szerzett tapasztalatunk segítségével pontosan meg tudjuk mondani, hogyan szerezheti meg vietnami vízumát.

Elmondhatjuk tehát, hogy a www.vietnamvizum.com azért jött létre, hogy Ön a lehető legegyszerűbben juthasson vietnami vízumhoz. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, jöjjön el Vietnamba, majd mondja el barátainak is, hogy Vietnam tart karokkal vár, és szívesen fogad mindenkit.

Legfontosabb célkitűzésünk az, hogy időt és pénzt spóroljunk Önnek.

Amennyiben bármilyen kérése, kérdése van, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com e-mail címre.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.