Hogyan ellenőrizhetem a vízumigénylés státuszát?

Posted by & filed under FAQ.

Hogyan ellenőrizhetem a vízumigénylésem státuszát?

Hogyan ellenőrizhetem a vízumigénylésem státuszát?

Ha ellenőrizni szeretné vízumigénylése státuszát, kérjük, küldje el nekünk nevét és útlevélszámát az info@vietnamvizum.com e-mail címre, ezt követően ügynökünk ellenőrzi a kérelem státuszát és e-mailben tájékoztatja Önt.

Miért nem lehet online ellenőrizni a kérelem státuszát?

Személyes adatai védjük azzal, hogy nem tároljuk azokat a honlapunkon. Senki sem garantálhatja 100%-osan, hogy egy weboldal feltörhetetlen, így mi sem állíthatjuk azt, hogy honlapunk feltörhetetlen lenne. Éppen ezért, hogy az Ön személyes adatai biztonságban maradjanak, írjon nekünk az info@vietnamvizum.com címre, hogy ügynökünk leellenőrizze Önnek a kérelme állapotát.

Miért nem lehet telefonon érdeklődni?

A vízum az országba lépés feltétele, épp ezért a vízumigénylés egy fontos folyamat, ha bármi probléma felmerül a vízummal kapcsolatban, sok pénzt is veszíthet az igénylő. Szeretnénk, ha semmi probléma nem merülne fel az Ön vízumával kapcsolatban, ezért jobbnak tartjuk, ha az ügyintézés írásban történik. Így meggyőződhetünk róla, hogy a vízumigénylésben minden adat helyesen szerepel-e, és felelősséget vállalhatunk azokért az adatokért, amiket e-mailben visszaigazolunk.

Comments are closed.