Egy napon belül is megkaphatom a vietnami vízumot?

Posted by & filed under FAQ.

Egy napon belül is megkaphatom a vietnami vízumot?

Egy napon belül is megkaphatom a vietnami vízumot?

Igen. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egy napon belül megkaphassa vietnami vízumát.

Ha alapszolgáltatásunkat választja, a jóváhagyó levelet a befizetést követő 24 órán belül kapja meg. Ha azon a napon szeretné megkapni a jóváhagyó levelet, amikor a kérelmet benyújtja, kérjük, jelezze ezt e-mailben az info@vietnamvizum.com címen. Tájékoztatjuk, hogy a sürgősségi szolgáltatásért 15USD-t számolunk fel az alapdíjon kívül.

Ha alapszolgáltatásunkat választja, a jóváhagyó levelet a befizetést követő 24 órán belül kapja meg, kérjük, jelezze e-mailben az info@vietnamvizum.com címen, ha nem a megbeszélt 24 órán belül szeretné megkapni a jóváhagyó levelet.

Ha egy napon belül szeretné megkapni vietnami vízumát, kattintson a send visa form online (online vízumigénylés) linkre, majd írjon e-mailt az info@vietnamvizum.com címre, jelezve, hogy sürgősségi ügyintézést kér.

Megjegyzés:

– Ha ünnepnapokon, szombaton, vagy vasárnap szeretne sürgősen vietnami vízumot kapni, a szolgáltatási díj 180USD, vagy ennél is több (nem tartalmazza az egy hónapra szóló, egyszeri belépésre feljogosító vízum díját).

– Sürgős esetben írjon e-mailt az info@vietnamvizum.com címre, hogy kérelme biztosan sürgős esetként legyen kezelve.

Related Posts

Vietnam Vízumigénylés

Vízumigénylés

On

Kétféleképpen juthat vietnami vízumhoz: Elutazás előtt vietnami vízumot igényelhet egy vietnami nagykövetségen/konzulátuson, ha mindenképpen szeretné… more →

Vietnami turistavízum

Vietnami turistavízum

On

Alap esetben az egy hónapra szóló vízumkérelmet automatikusan turistavízum-igénylésként kezeljük, és ennek megfelelő jóváhagyó levelet… more →

Comments are closed.