Az online vízumigénylés feltételei.

Posted by & filed under FAQ, Home.

Az online vízumigénylés feltételei.

Az online vízumigénylés feltételei.

Amennyiben valamelyik vietnami nagykövetségen/konzulátuson szeretne vietnami vízumot igényelni, kérjük, a vízumigénylés feltételeiről érdeklődjön az adott nagykövetségen/konzulátuson, ugyanis ezek a feltételek nem minden nagykövetségen/konzulátuson azonosak.

Akinek nincs ideje személyesen felkeresni a nagykövetséget, vagy egyszerűen nincs a lakóhelye környékén vietnami nagykövetség/konzulátus, honlapunkon keresztül is igényelhet repülőtéren felvehető vietnami turistavízumot. Honlapunk egyszerűen igényelhet vízumot, nem szükséges hozzá semmilyen dokumentum, csak ki kell töltenie az online vízumigénylő űrlapot.

A repülőtéren csak akkor vehető át a vietnami turistavízum, ha rendelkezik az ehhez szükséges kóddal, amit az általunk küldött jóváhagyó levél tartalmaz.

Amennyiben rendszerünkön keresztül szeretne vízumot igényelni, semmilyen dokumentumot nem kell felmutatnia. Egyszerűen töltse ki az online űrlapot, vagy írjon nekünk e-mailt az info@vietnamvizum.com címre, a következő adatokkal:

  • Teljes név (ahogy az útlevélben szerepel)
  • Születés időpontja
  • Állampolgárság
  • Útlevélszám
  • A Vietnamba érkezés/az ország elhagyásának tervezett időpontja
  • Egyszeri, vagy többszöri belépésre feljogosító vízumot szeretne?
  • Egyéb kérés (ha van).

Megjegyzés:

Amennyiben Ön másként nem rendelkezik, vízumkérelmét automatikusan érkezéskor felvehető vietnami turistavízum-kérelemként kezeljük.

Amennyiben szárazföldön, folyami hajón, vagy a tengeren szeretné átlépni a vietnami határt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot valamelyik vietnami nagykövetséggel.

Related Posts

B3 típusú vietnami vízum

On

A B3 típusú vízumot azok a külföldiek igényelhetik, akik azért utaznak Vietnamba, hogy vietnami cégeknek… more →

B4 típusú vietnami vízum

B4 típusú vietnami vízum

On

A B4 típusú vízumot azok a külföldiek igényelhetik, akik azért utaznak Vietnamba, hogy külföldi cégek… more →

Vietnam Vízumigénylés

Vízumigénylés

On

Kétféleképpen juthat vietnami vízumhoz: Elutazás előtt vietnami vízumot igényelhet egy vietnami nagykövetségen/konzulátuson, ha mindenképpen szeretné… more →

Comments are closed.