Az érkezéskor felvehető turistavízum hivatalos vízum?

Posted by & filed under FAQ.

Az érkezéskor felvehető turistavízum hivatalos vízum?

Az érkezéskor felvehető turistavízum hivatalos vízum?

Igen, az érkezéskor felvehető turistavízum egy hivatalos vízum. Csak akkor kapja meg a vízumot, ha vízumigénylését a Vietnami Bevándorlási Hivatal (a vietnami kormány) jóváhagyja. Csak a jóváhagyó levél ellenében kaphatja meg a vietnami repülőtereken a vízumot.

Miután e-mailben vagy online kitöltve megkaptuk a vízumigénylő űrlapot, továbbítjuk azt a Vietnami Bevándorlási Hivatalnak, hogy jóváhagyhassák. Ha a vízumkérelem jóváhagyásra kerül, Ön e-mailben megkapja a jóváhagyó levelet. Kérjük, ne felejtse el kinyomtatni ezt a jóváhagyó levelet, mert fel kell mutatnia, amikor felszáll a repülőre, illetve leszállás után csak a levél felmutatása után kaphatja meg a vízumot.

Tehát az Ön vízumkérelmét a Vietnami Bevándorlási Hivatal bírálja el. Mi csak fogadjuk a vízumigényléseket és továbbítjuk azokat a kormányhivatalnak. Nekünk ezért a szolgáltatásért kell fizetnie, ezt hívjuk szolgáltatási díjnak (ez annak a munkának az ellenértéke, amit a vízum jóváhagyásának ügyében végzünk).

Related Posts

Vietnami vízum

Vietnami vízum

On

Vietnamba szeretne utazni, de nem tudja, milyen vízumot igényeljek? Ne aggódjon! Nem tudja, egyszeri, vagy többszöri… more →

Vietnam Online vízumigénylés

Online vízumigénylés

On

Online vízumigénylés alatt azt értjük, hogy e-mailben, vagy online űrlap kitöltésével igényli vízumát egy engedéllyel… more →

Comments are closed.