A2 típusú vietnami vízum

Posted by & filed under FAQ.

A2 típusú vietnami vízum

A2 típusú vietnami vízum

Mielőtt elmondanánk, mi az az A2 típusú vietnami vízum, tájékoztatjuk, hogy irodánk csak C1, C2 és B3 típusú érkezéskor felvehető vízumok közvetítésével foglalkozik.

Az A2 típusú vietnami vízumot a külképviseleti hivatalok és tagjai, valamint kísérő családtagjaik és asszisztenseik számára állítják ki. Ha ilyen vízumot szeretne igényelni, kérje meg vietnami kirendeltségét, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Vietnami Bevándorlási Hivatallal.

Irodánk csak C1, C2 és B3 típusú érkezéskor felvehető vízumok közvetítésével foglalkozik. Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor vízumot igényel.

Még egyszer ismételjük, hogy ha A2 típusú vízumot szeretne, kérje meg vietnami kirendeltségét, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Vietnami Bevándorlási Hivatallal.

Related Posts

Vietnami vízum

Vietnami vízum

On

Ha Vietnamba szeretne utazni, vízumot kell igényelnie. A következő országok állampolgárai vízum nélkül utazhatnak Vietnamba:… more →

Az online vízumigénylés feltételei.

Az online vízumigénylés feltételei.

On

Amennyiben valamelyik vietnami nagykövetségen/konzulátuson szeretne vietnami vízumot igényelni, kérjük, a vízumigénylés feltételeiről érdeklődjön az adott… more →

Comments are closed.