A jóváhagyó levéllel a nagykövetségen is átvehetem a vízumomat?

Posted by & filed under FAQ.

A jóváhagyó levéllel a nagykövetségen is átvehetem a vízumomat?

A jóváhagyó levéllel a nagykövetségen is átvehetem a vízumomat?

Igen, de vegye figyelembe, hogy az érkezéskor felvehető turistavízumra vonatkozó jóváhagyó levél teljesen más, mint a nagykövetségen/konzulátuson felvehető vízumra vonatkozó jóváhagyó levél. Kérjük, a vízumkérelem benyújtásakor pontosítsa, hogy vietnami nagykövetségen/konzulátuson szeretné átvenni vízumát, ellenkező esetben automatikusan a vietnami repülőtereken, érkezéskor felvehető vízumhoz szükséges jóváhagyó levelet fogjuk elküldeni.

A vietnami nagykövetségen/konzulátuson jóváhagyó levél nélkül is igényelhet vízumot, kivéve, ha kifejezetten kérik a jóváhagyó levelet.

Amennyiben lakóhelye közelében nincs vietnami nagykövetség/konzulátus, mindenképpen javasoljuk, hogy a repülőtéren felvehető turistavízumot igényelje. A vietnami nemzetközi repülőtereken könnyen, egyszerűen és biztonságosan átveheti vízumát, és semmilyen járulékos költséget nem kell fizetnie. Ez egy kényelmes és törvényes lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy minél több turista és üzletember látogasson Vietnamba.

Igényeljen vízumot online, a www.vietnamvizum.com oldalon a send visa form online (online vízumigénylés) linkre kattintva, vagy e-mailben az info@vietnamvizum.com címen.

Megjegyzés:

Amennyiben Ön másként nem rendelkezik, vízumkérelmét automatikusan érkezéskor felvehető vietnami turistavízum-kérelemként kezeljük. Amennyiben valamelyik vietnami nagykövetségen szeretné átvenni vízumát, ezt e-mailben jelezze az info@vietnamvizum.com címen.

Comments are closed.